El primer dia de pilota

Hui per fi hem començat a jugar a pilota després d'uns quants dies esperant i preparant-nos els guants per a poder jugar correctament. 

El professor abans de començar ens va donar un poc de classe teòrica per a ensenyar-nos les pilotes, les distàncies de seguretat que havíem de prendre pel COVID i de més. Després d'açò el professor ens va deixar jugar però sense protecció perquè ens adonàrem de la importància de portar-les posades i del que pot doldre apegar-li sense els guants. 

Després ens vam posar per parelles i esta vegada sí amb els guants comencem a pilotejar i pasárnosla d'un costat a un altre. Més tard quan tots s'havien posat els didals el professor va parar i ens ensenye diverses tècniques d'este esport, com pot ser el servici i els dos colps de raspall quan la pilota va pel sòl. 

Finalment juguem una gran partida tots els de classe, una mitat contra l'altra rellevant-nos per a poder jugar tots amb les mateixes possibilitats i colpejar tots per igual, he de dir q

Finalment juguem una gran partida tots els de classe, una mitat contra l'altra rellevant-nos per a poder jugar tots amb les mateixes possibilitats i colpejar tots per igual, he de dir que per a ser la primera vegada els 2 colps que vaig fer al meu equip li van valdre 2 punts o quinzes. 

Com a conclusió, crec que esta assignatura estarà molt divertida, ja que intenta ensenyar-nos i que no quede en l'oblit nostre esport perquè en un futur nosaltres ho podem ensenyar als nostres futurs alumnes i qui sap, potser a algun ens emprenyament el cuquet i vullga iniciar-se a jugar a este esport que d'altra banda és molt bonic.

Comentarios

  1. En la primera entrada Sergio ja ens mostra el seu èmfasi per jugar a la pilota valenciana i les seues ganes de practicar. Podem fer-nos una idea de com va ser el primer dia de joc al pavelló de la Universitat i el funcionament de la sessió. El llenguatge és correcte.
    Li pose un 9.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Reflexió i autoavaluació

Reflexió sobre avaluació o qualificació en Educació Física

Currículum en Educación Física