Práctica al trinquet de la politècnica

Hui ha plogut moltíssim a València ciutat i han hagut inundacions i molts de classe per por han decidit anar-se a casa, però encara així ens hem quedat 10 persones i la classe pràctica ha estat donada, a més era l'última classe amb el professor Daniel i de pilota valència, amb la qual cosa molts de nosaltres volíem fer la classe.

El professor al principi ens ha donat una miqueta de teoria sobre l'escala i corda i una miqueta d'història sobre aquest trinquet, però ha estat molt ràpid i de seguida ens hem posat a jugar.

Com érem 10 cabíem justos en el trinquet i hem jugat tots alhora, el professor va fer 3 jocs i anàvem girant, en 1 era un 1vs1, en un altre 2vs2 i en un altre 3vs3 o 2vs2 segons el número que fóssim en aquest moment, eren exercicis d'escalfament i previs per a després jugar una partida de 5vs5 en el trinquet.

Per a mi, com a opinió personal haig de dir que m'ho he passat en gran, en ser poquets hem fet moltes coses i sense parar i ens l'hem passat tots genial. 

Ha sigut un bon dia per a conèixer-nos tots una miqueta més, ja portem 2 anys junts en classe però potser fer esport i competir junts ens fa una pinya més unida, és el bo que té l'esport i la veritat és que crec que així ha estat.

Per a acabar la classe ens hem fet una foto tots junts per a immortalitzar aquest moment.





Comentarios

  1. Llegint aquesta entrada Sergio ens ha transmés que s'ho va passar molt bé a aquesta sessió i que la classe va ser molt productiva. A més, podem percebre els diferents jocs que van jugar i la fotografía del trinquet visitat. El llenguatge és atractiu i dona ganes de tornar a realitzar aquesta sessió, personalment pense que solament li falta profunditzar un poc més en el desenvolupament de les partides.
    Li pose un 9.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Reflexió i autoavaluació

Reflexió sobre avaluació o qualificació en Educació Física

Currículum en Educación Física